Magamról

Dudinszky Nóra vagyok. 3 gyermekes édesanya, fuvolatanár, Sünizene korai kötődést elősegítő és kreatív zenei foglalkozások vezetője, felnőtt furulyaoktató.

Elég széleskörűen igyekszem a zenét közelebb vinni az emberekhez. Fél éves kortól érkeznek a legkisebbek szüleikkel hozzám Süni korai kötődést elősegítő zenei foglalkozásra, az óvodás korosztály kreatív zenei és mozgást ötvöző foglalkozásokon találkozhat módszereimmel. Szívem csücske az óvodások zenei nevelése. Nem kevésbé az iskolások hangszeres oktatása 23 éve. Az egyéni oktatás lehetőséget nyújt a személyre szabott pedagógia kiválasztására. Szeretnek diákjaim kamarazenélni, országos versenyekre készülni, de úgy tapasztalom, leginkább muzsikálni szeretnek.

Sokak életéből ilyen-olyan okokból kimaradhatott a zenetanulás, ezért fontosnak tartom, hogy nekik is legyen lehetőségük hangszertanulásra, örömzenélésre. Őket igyekszem segíteni Felnőtt furulyaoktátásra kidolgozott módszertanommal, segédanyagommal és kezdők illetve haladók számára tartott tanfolyamaimmal.

Számomra az újítás, megújulás, kreativitás a gyerekek oktatásának alapfeltétele. Így igyekszem minél többet képezni magam, szakmai továbbképzéseken részt venni, értékes szakemberek körében mozogni és mégis az egyik legfontosabb közeg számomra: gyerekek között lenni. Figyelni rájuk, meghallgatni őket és folyamatosan tanulni tőlük.